Leadgeneratie voor een hogere omzet

Onze experts zijn dagelijks bezig met leadgeneratie, om meer klanten voor jou binnen te halen. Zo vinden wij oprecht geïnteresseerde, potentiële klanten die jij daarna eenvoudig binnenhaalt. Je bent minder tijd kwijt aan marketing en acquisitie en richt je op je eigen werkzaamheden. Ondertussen haal je moeiteloos nieuwe klanten binnen en groeit je omzet!

Wat is een lead eigenlijk?

Laten we beginnen bij het begin: wat is een lead? Eigenlijk is een lead niets anders dan een potentiële klant: een waardevolle offerteaanvraag. Deze potentiële klant heeft interesse in de dienst of het product dat jij levert en is alleen nog op zoek naar de beste vakman: jij dus!

Wij zorgen ervoor dat deze leads bij jou terecht komen. Zo hoef je niet te investeren in dure advertenties of reclame waarvan je het resultaat niet altijd terugziet.

Wat is leadgeneratie?

Voordat deze leads bij jou terecht komen, moet je ze dus eerst genereren: leadgeneratie dus. Dat doen wij voor je, zodat jij je op je andere werkzaamheden kunt focussen. Onze experts werken dagelijks aan het verbeteren van de vindbaarheid van onze websites. Potentiële klanten vinden ons zo gemakkelijk in google als zij een behoefte hebben: misschien hebben zij een loodgieter nodig voor een lek in de badkamer, zijn ze op zoek naar een keukenspecialist voor de installatie van hun nieuwe keuken of willen ze graag een vakman inschakelen voor het isoleren van hun jaren ’30 woning.

Via onze website doen zij, geheel vrijblijvend, een offerteaanvraag. Deze aanvraag is de lead. Zo krijgen wij op onze verschillende websites dagelijks honderden offerteaanvragen binnen van potentiële klanten in verschillende branches!

Nieuwsgierig hoe leadgeneratie in z’n werk gaat? Hieronder zetten we het proces voor je op een rijtje.

01

Fase 1: Vindbaarheid vergroten

Wij werken dagelijks aan onze websites, zodat ze goed te vinden zijn in de zoekresultaten van Google. Zo kunnen jouw potentiële klanten ons gemakkelijk vinden!

02

Fase 2: Offerteaanvraag

De potentiële klant doet een vrijblijvende offerteaanvraag omdat ze op zoek zijn naar de beste vakman.

03

Fase 3: Servicecenter

Elke lead die bij ons binnenkomt, gaat langs ons service center. Hier wordt elke lead gecheckt op kwaliteit en daarna persoonlijk doorgestuurd naar de juiste vakmannen.

04

Fase 4: Offerte versturen

Nu is het aan jou: tijd om de klant binnen te halen met een scherpe offerte.

Wat kan leadgeneratie betekenen voor jouw bedrijf?

Leadgeneratie is één van de makkelijkste manieren om nieuwe klanten te werven, zéker als je het uitbesteedt. Het kost je nauwelijks tijd of energie en het is bovendien ook nog eens erg voordelig! Omdat je precies weet wat je betaalt en welke klanten je binnenhaalt, weet je dus ook precies wat het rendement is van leadgeneratie.

  • Je werft gemakkelijk en snel nieuwe klanten voor jouw bedrijf.
  • Het kost je nauwelijks tijd of energie.
  • Zo kun je meer tijd steken in het laten groeien van je bedrijf.
  • Meer klanten binnenhalen betekent een grotere omzet.
  • Deze manier van acquisitie is geheel zonder risico!

Wil je graag meer weten over leadgeneratie en wat dit kan betekenen voor jouw bedrijf? Twijfel dan niet om vrijblijvend contact op te nemen.
De eerste 5 leads zijn gratis, dus je kunt deze methode eerst eens uitproberen om te kijken of het bij je past!

Contact opnemen