Chris
ChrisInternetondernemer

Chris is de eigenaar van het bedrijf en expert in online marketing en leadgeneratie.  Hij ziet nieuwe kansen en neemt de strategische beslissingen.

Jelmer
JelmerVestigingsmanager

Jelmer verzorgt het klantcontact en alle administratie. Hij weet door zijn jarenlange ervaring precies waar voor jou de (online) kansen liggen.

Sander
SanderHoofd Content

Websites goed in Google laten scoren, dat is de taak van Sander. Van zoekmachineoptimalisatie tot ab-testing. Alles om websites succesvol te maken.

Danella
DanellaContent Manager

Danella is een echte duizendpoot. Sterk in SEO-teksten en keywords. Ze publiceert pagina’s, stelt briefings op en draagt verbeteringen aan.

Rinse
RinseContent Manager

Rinse is onze drijvende kracht achter het publiceren van websites. Hij voert technische verbeteringen door en zorgt dat content optimaal tot zijn recht komt.

Tineke
TinekeTekstschrijver

Van een pakkende wervingstekst tot een goedscorende SEO-tekst. Tineke ademt letters. Door haar taalkundig vernuft weet zij bezoekers op de juiste manier aan te spreken.

Jeanine
JeanineTekstschrijver

Jeanine is onze ervaren tekstschrijver en taalkundige op kantoor. Ze zorgt voor foutloze, pakkende content. Ze geeft ons dagelijks interessante feitjes omtrent de Nederlandse taal.

Maud
MaudService & administratie

Maud richt zich op de administratie en het servicecenter. Ze behoud structuur en overzicht en ook klanten werven behoort sinds kort tot haar takenpakket.

Lisa
LisaService & administratie

Lisa is onze administratie-koningin. Ze werft nieuwe klanten, zet leads door en zorgt ervoor dat onze administratie up-to-date en op orde blijft.

Jaimy
JaimyServicecenter

Jaimy zorgt er met met haar scherpe en kritische blik voor dat de kwaliteit van de leads hoog blijft. Ook ondersteunt ze in de administratie.

Lianne
LianneServicecenter

Lianne werkt op het servicecenter en controleert de leads op kwaliteit. Ze stuurt de potentiële klanten door naar de juiste afnemers.

Jelyn
JelynServicecenter

Jelyn zet zich in de avonden en weekenden vol overgave in om de kwaliteit van de leads hoog te houden en deze zo snel mogelijk bij onze klanten te krijgen.

Inge
IngeServicecenter

Ook in de avonden en weekenden doen potentiële klanten contactaanvragen op onze websites. Inge zorgt ervoor dat deze goed verwerkt worden.