FAQ items aan het laden...

Hèt online marketing bureau voor de bouw en het mkb

Een online marketing bureau inschakelen om het bereik van je bedrijf te vergroten? Doen! Door te investeren in zoekmachine optimalisatie en top SEO-teksten bereik je de juiste doelgroep en zorg je voor een hogere conversie.

Meer weten over de diensten van een full service online marketing bureau?

Op deze pagina lees je precies wat Daadkracht-Marketing voor jou kan betekenen. Je leest over de verschillende manieren waarop jij de verbinding met je klanten vergroot en de conversie op je website verhoogt. Wil je meer informatie over onze diensten of ben je benieuwd naar wie we zijn? Neem vrijblijvend contact op en we nemen alle mogelijkheden met je door.

Wat kan Daadkracht Marketing voor je doen?

Meer klanten en een hogere omzet: dat is uiteindelijk wat we voor jou willen betekenen. Het inschakelen van een online marketing bureau voor het mkb is een goede zet: jij houdt meer tijd over voor je eigen werkzaamheden, terwijl wij je helpen met de online marketing.

Wat doet een online marketing bureau?

Bij ons kun je kiezen uit verschillende diensten om je omzet zo te verhogen. Met zoekmachine optimalisatie en frisse SEO webteksten ben je beter zichtbaar in Google en andere zoekmachines. Dankzij conversie optimalisatie veranderen wij je bezoekers vervolgens in echte klanten.

Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Het internet is dé manier om nieuwe klanten binnen te halen. Maar dan moet je als mkb’er wel gevonden worden! Met zoekmachine optimalisatie zorgen we ervoor dat jouw bedrijf goed vindbaar is bij potentiële klanten. Dit is de eerste stap die je maakt voor het verhogen van je omzet.

SEO webteksten

Goede teksten die niet alleen de bezoekers verleiden, maar ook de zoekmachines. Dankzij een uitgebreid zoekwoordenonderzoek weten we precies wat de doelgroep wil weten. In originele SEO-teksten geven we daarom antwoord op de vraag van je potentiële klanten: zo vinden ze je snel in een zee van concurrenten én ben je enorm waardevol.

Conversie optimalisatie

Natuurlijk wil je niet alleen bezoekers op je website, maar wil je deze ook veranderen in echte klanten. Dit doen we met behulp van conversie optimalisatie. Met overtuigende teksten, aantrekkelijke beelden en een goede websitestructuur met een gebruiksvriendelijk design vinden bezoekers snel wat ze nodig hebben en verhogen wij je conversie. Zo haal je écht het meeste uit je website.

Linkbuilding

Een goede linkbuilding strategie verhoogt de pagerank van jouw websites. Hiermee is linkbuilding een belangrijk onderdeel van zoekmachine optimalisatie. Ons team zoekt naar geschikte partners voor linkbuilding: met links van goede kwaliteit stijgt jouw website uiteindelijk in de zoekresultaten.

Adverteren op Google (SEA)

Wist je dat ongeveer 10% van Nederlanders klikt op de advertenties bovenaan de zoekresultaten? Zonde om deze potentiële kliks te laten liggen. Geef jij je Google Ads uit handen aan een online marketing bureau zoals Daadkracht-Marketing? Combineer dit dan met conversie optimalisatie: zo weet je zeker dat die extra bezoekers je óók extra klanten opleveren!

Social media

Social media zorgt voor verbinding met je klanten, en creëert loyale ‘fans’. Toch zijn er nog veel bedrijven die wat aanmodderen met social media: zonde! Elk bedrijf is uniek, daarom is het belangrijk om te kiezen voor een social media strategie die bij jou past: wij helpen je hierbij. Met een strategie toegespitst op jouw situatie zorgen we voor groei en een sterkere verbinding.

Website analyse

Een website kan er nog zo flits en modern uitzien. Maar zonder de juiste woorden en techniek doet de website niet wat hij moet doen: bezoekers prikkelen en overtuigen. Wij analyseren je website op het gebied van techniek en SEO. Zo weet je zeker dat je de juiste bezoekers bereikt of dat een optimalisatie nodig is.

WordPress-websites

Als er iets is waar we goed in zijn, dan is dat het ontwikkelen en verbeteren van WordPress-websites. We denken niet alleen aan de behoeften van de bezoeker, maar ook aan de behoeften van zoekmachines. Zo wordt jouw WordPress-website snel en eenvoudig gevonden door de juiste mensen.

Leadgeneratie

Wij genereren leads: jij koopt ze. Zo hoef je zelf geen tijd in je online marketing te steken, en vind je toch snel en gemakkelijk nieuwe potentiële klanten. De leads die je koopt zijn geïnteresseerde bezoekers. Overtuig ze en haal de klant binnen! Je zit niet aan een abonnement vast en betaalt een vaste prijs per lead. Geen risico’s dus!

Online marketingstrategie

Wat is de essentie van je organisatie en wat is je doelgroep? Laat een online marketingstrategie opstellen door één van onze experts zodat je duidelijk hebt wíe je gaat bereiken en hoe. Wat wil je doelgroep uiteindelijk? Met een doordacht plan bereik jij de juiste doelgroep en verhoog jij uiteindelijk de omzet.

Samen worden we succesvoller

Jij doet waar jij goed in bent, wij doen waar wij goed in zijn: het optimaliseren van websites en leadgeneratie. Door onze krachten te bundelen houd je zelf meer tijd over voor je échte werkzaamheden terwijl wij je helpen met het werven van klanten en je online strategie.

Haal hier je voordeel uit!

Zet bezoekers om in klanten en creëer verbinding. Houd je agenda vrij, want je voert al snel extra klussen uit om aan de vraag te voldoen.
Je hoeft geen geld te steken in dure advertenties waarvan je niet zeker weet of ze werken: met zoekmachine- en conversie-optimalisatie weet je precies wat je investering je oplevert!

Nuchtere vakspecialisten

Ons team bestaat uit specialisten op het gebied van marketing, SEO en sales. We werpen een nuchtere blik op je strategie en geven advies waar je wat aan hebt. Geen onnodige poespas maar harde feiten en cijfers.

Wij kiezen voor een persoonlijke aanpak en willen dat jij tevreden bent. Uiteindelijk is het natuurlijk de bedoeling dat je zonder moeite meer omzet draait, omdat jouw doelgroep je gemakkelijk weet te vinden.

Wil je graag een persoonlijke kennismaking? Dan komen we bij je langs en bespreken we alle mogelijkheden. Je bent natuurlijk ook altijd welkom voor adviesgesprek op ons hoofdkantoor, waar we met een kop koffie de mogelijkheden en de prijzen van ons online marketing bureau bespreken.

Online marketing bureau: voor welke branches?

Van de bouw tot aan zakelijke dienstverlening: een goede marketingstrategie is belangrijk voor iedere branche. Ons online marketing bureau richt zich in Nederland en België op branches variërend van de bouw en het mkb tot aan beveiliging, van advocaten tot incasso’s en van boekhouders tot juridisch advies.

Met andere woorden: in welke branche je ook werkzaam bent, ons team van nuchtere vakspecialisten weet jouw doelgroep te bereiken!

Veelgestelde vragen

Het is nog vaak onduidelijk wat een full service online marketing bureau precies doet. Nee, we spelen écht niet de hele dag tafelvoetbal en we doen ook zeker meer dan 24/7 door onze social media kanalen scrollen.

De diensten die een full service online marketing bureau aanbiedt zijn enorm waardevol voor elke zzp’er, mkb’er, onderneming en organisatie. Hieronder geven we antwoord op een paar van de meest gestelde vragen van onze klanten (en familieleden). Zo krijg je een duidelijk beeld van wát we precies doen en wáárom online optimalisatie zo belangrijk is.

Wat doet een full service online marketing bureau?

Een full service online marketing bureau richt zich op het ontwikkelen van een online marketing strategie en website optimalisatie op het gebied van conversie, SEO en techniek. Zo bereik jij de juiste doelgroep, krijg je meer klanten en vergroot jij je omzet.

Wat kost jullie online marketing bureau?

De prijzen van een online marketing bureau zijn afhankelijk van de diensten waar je gebruik van maakt. Leadgeneratie is natuurlijk een stuk goedkoper dan wanneer je een complete online strategie inclusief social media plan laat ontwikkelen. Vraag jezelf daarom eerst af van welke diensten je gebruik wilt maken.

Wat maakt jullie uniek als online marketing bureau?

Daadkracht-Marketing bestaat uit gedreven, jonge vakspecialisten die zijn opgegroeid in een online wereld. We denken met jou mee en kiezen voor een strategie die past bij jouw onderneming. Elke case een unieke aanpak. Toegegeven, met onze tafeltennistoernooien, voetbaltafel en kantoorplanten lijken we op het eerste oog misschien een één-in-een dozijn: toch zijn we allesbehalve. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op en we vertellen je graag over alle mogelijkheden.